Over ons

T.Y. van der Lee Meubel- en Interieurbouw houdt zich sinds 1999 bezig met het maken van meubilair op maat, zoals kasten, tafels, keukens, ramen en kozijnen en kindermeubels. Ook maken wij bureaus, balies en winkel en scheepsinterieurs. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met de beste materialen om de meubels helemaal naar uw ontwerp en wens te vervaardigen. Dit maakt uw interieur persoonlijk en uniek.

In 2015 hebben wij een nieuwe MASTERWOOD CNC Machine in gebruik genomen. In combinatie met het in 2016 in gebruik genomen 3D tekenprogramma PaletteCAD kunnen wij een digitaal ontwerp van uw gewenste meubel maken.

Soms heeft u zelf al een duidelijk ontwerp, een andere keer heeft u alleen een idee van wat het ongeveer moet worden. Wij kunnen met u in gesprek gaan over uw wensen. Deze wensen zullen dan door ons uitgewerkt worden in een 3D tekening. Aan de hand van deze tekening kunt u zien of het is wat u in gedachten heeft. Deze tekening kunnen wij vrijblijvend voor u maken. Ook kunt u een speciale app downloaden waarmee u als het ware door het ontwerp van bijvoorbeeld uw nieuwe keuken ‘heen kunt lopen’. Zo heeft u een duidelijk beeld en kunnen we nog een en ander aanpassen als dat nodig is.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze werkplaats in Bleskensgraaf.

IMG-20160808-WA0003

Bij T.Y. van der Lee Meubel- en Interieurbouw is elk maatwerk meubel mogelijk!

Contactgegevens

Werkplaats

Hofwegen 16
2971 XA Bleskensgraaf
M. 06 53 44 94 64

Offerte aanvragen